Fullspäckad helg!

Helgen börjar gå mot sitt slut igen och den har varit fullspäckad som vanligt. Igår åkte vi på veteranmarknaden i Västerås, det var jätte mycket folk och för mina sista pengar innan lön så köpte jag en handdukshållare från märket C.M Torino och är tillverkat i Italien kring 60-talet. Det är en hel serie och finns olika färger men jag har börjat samla på det vita för att det ska bli så enkelt som möjligt med andra färger sen på handdukar osv. Varför jag har börjat samla är för att jag snubblade över ett badrumsskåp i Göteborg av Helena som äger Elbastardo och hon kunde fixa leverans till Västerås, jag är överlycklig för en dröm har gått i uppfyllelse!
 
På lördagkvällen blev det en spontan tripp till Bålsta på klubb fest, dom firare 5 år. Kändes lite konstigt och obekvämt i början för vi kände inte så många men så fort bandet började spela så dansade vi röven av oss och hade skit kul ändå fram till ca 1, sen blev det donken i Enköping och klockan 4 låg man i sängen sen haha.
 
 
Idag söndag har det bara varit en slapp dag. Syrran kom förbi på vägen hem från sin kille och stannade på lunch sen blev det även lite våfflor också eftersom det är våffel dagen. Det var så trevligt att se henne och bara snacka lite skit o så. Nu i eftermiddag/kväll blir det bara slapp i soffan tills man ska gå och lägga sig igen. Hoppas ni har haft en bra helg!
 
 

Johanna

Grattis till det otroligt fina badrumsskåpet vännen, dom är ju så fina.

Svar: Tack så mycket
Fröken Nyström

Miss Baby Peaches

Vad kul med badrumsskåpet! :D
Och gud så gott med våfflor!

Svar: Ja ^^ får hoppas att man hittar någon som kan skjutsa upp den bara
Fröken Nyström

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo