Lugn helg

Den här helgen har det varit rätt så lugnt för oss, vi behövde en paus efter har varit borta varje helg i 4-5 veckor i rak haha. Igår var vi på 3 års kalas och på vägen hem stor handlade vi mat sen käkade vi tacos på kvällen.
 
Idag har vi varit ute på landet hela dagen och fixat med husvagn samt forden. Atlaz fick en tvätt både invändigt och utvändigt inför Hot Rod Reunion nästa helg, då kommer även min falutant ner till oss (Monika). Nu ikväll blir det lugnt fram till sängen, ska börja min semester med att storstäda lägenheten och det behövs verkligen. Man har inte orkat städa här hemma alls förutom diskat och dammsugit liksom, men nu så ska jag ta igen det. Innan vi åkte hem från landet också käkade vi hemmagjorda räkmackor möms!
 
 Nästa evenemang:

(null)
Tre veckor semester, WHAT?!

Godkväll! 

Just nu sitter jag på balkongen och njuter av värmen fast klockan är 22.12 ca. Idag fick jag äntligen gå på semester, jag har alltså tre veckor betald semester. Helt sjukt om ni frågar mig! För jag har aldrig fått den chansen under mina jobb år och bli anställd sen får riktig semester fast jag har jobbat så hårt att få ett jobb sen vid 18 års ålder. Har alltid fått jobba varje sommar och va ledig utan pengar en vecka just v.31 sen jag blev tsm med hjärtat. Iallafall så kommer jag njuta som bara den! Vi firade med thai mat och alkoholfricider för min del möms! Hjärtat är bara ledig 2 dagar men det är bättre än ingenting, vi får 4,5 dag i Rättvik tsm ♥️

(null)

(null)