Vintermarken & en tripp till Enköping

I helgen var det vintermarknad här i Sala. Jag trotsade förkylningen i lördags och gjorde mig i ordning för att sen gå en liten sväng i solen, blev lite godis, korv och lax. Efter marken åkte vi till Enköping och tog en fika på Mels Garage för det var så himla länge sen vi var där och hälsade på. 

Senare på eftermiddagen/kvällen blev det spontan tjej och killkväll, det var trevligt men hela situationen blev knas tyckte jag... satt mest och kämpade med min förkylning också samt hosta så det blev inte så sent.


(null)






My outfit

Topp: Rumble 59
Byxor: Sivletto

(null)




En liten makeover

Min allra första Hell Bunny klänning som jag köpte för flera år sedan har gått och blivit lite liten vid byten. På grund av att dom har vuxit till lite under åren sen jag köpte den, vilket gjorde att det såg bara dumt ut när man knöt åt runt halsen så istället klippte jag bort dom, för klänningen sitter mycket bättre och skönare utan band. Men jag sydde dit resår band som stöd utfall att man skulle tröttna på att gå helt utan band en utekväll. Jag har typ alltid kofta på mig så banden kommer ändå inte synas då! (inte dom snyggaste bilderna för jag har byxor under klänningen) haha.

 

(null)