Sunday

Söndag igen och jag försökte ta sovmorgon idag men icke.. förr på helgerna vaknade jag halv 8-8 men nu de senaste veckorna så har jag vaknar halv 7-7 istället så tråkigt. 

I fredags kom min älskling äntligen hem från utbildningen som jag har saknat honom! Vi blev bjuda på grillat hos svärföräldrarna och hans syssling kikade in från Finland, hon hade varit utomlands och åkt från Arlanda så då passade hon på att kika in på vägen hem.  Lördagen bestod av en liten loppis runda men det var dåligt med fynd denna gång, på kvällen åkte hjärtat ut på en avslutning med sina gamla kollegor och jag var hemma framför tvn och sydde lite. 

Idag ska vi hem till M’s stora syster och få lite lunch & fika, det ska bli trevligt! Sen ska vi handla på vägen hem och ha söndags mys. Måste tyvärr jobba på måndag men bara fram till 12 som tur är, sen blir det valborgs crusing!

(null)

Pineapple outfit

Topp: Collectif
Capri byxa: Hell Bunny 
Örhängen: Ur & Penn 

(null)

Hälsodag på Tärna Folkhögskola

Varje år på skolan vid den här årstiden har dom hälsodag och det är dom hälsovägledarutbildningen som ordnar detta. I och med detta så blev det massor att göra på förmiddagen för själva evenemanget började kl 12 sen blev det även fullt upp med att se till att alla toaletter och papperskorgar såg bra ut med mera eftersom utomstående får komma också. Jag blev även kvar efter arbetstid för några gamla klasskamrater går kvar fortfarande så jag umgicks lite med dem också. En tjej kompis vid namn Angelica ville ha skjuts hem så istället för bensinpengar så bjussa hon på middag som man fick köpa på skolan, sallads buffé så gott! När jag väl kom hem var jag totalt slut i både kroppen och huvudet, kollade på yngsta mästerkock sen gick jag och la mig efter en liten pratstund med älskling. Imorgon kommer han äntligen hem igen! ♥️

(null)

(null)

Bilder lånade från Tärnas fb sida (jag råkade hamna med på bild utan att veta om det)